مواردی که باعث مرگ نوزاد می شود !

فهرست محتوا

مواردی که باعث مرگ نوزاد می شود !

مادر بعد از 9 ماه حمل جنین در شکم خود انتظار نوزاد سالمی دارد . این نگرانی برای زوجین بعد از تولد نوزاد نیز می باشد . بنابراین مادر باید مراقبت سلامت خود و جنین باشد تا خطری نوزاد را تهدید نکند . حال چه مواردی باعث مرگ نوزاد می شود ؟ با ما در ادامه همراه باشید تا به این موضوع بپردازیم.

مواردی که سبب مرگ نوزاد می شود

مواردی که سبب مرگ دوران نوزادی می شوند ، شامل آنومالیهای مادرزادی و بیماریهای مرتبط با سن حاملگی پایین ، وزن کم هنگام تولد ، مرگ ناگهانی شیرخوار ، سندرم دیسترس تنفسی و تاثیرات بیماری های مادر هستند.

بقای نوزادان به علت افزایش کیفیت مراقبتهای دوران بارداری و بهبود خدمات پری ناتال ( که شامل تکنولوژی پیشرفته در NICU و مامایی می باشد ) افزایش یافته است .

مواردی-که-باعث-مرگ-نوزاد-می-شود

چگونه می توان از مرگ قبل از تولد نوزاد جلوگیری کرد ؟

بعضی از علل به نظر قابل اجتناب می رسند ، مانند نارسایی در پاسخ مناسب به آبنورمالیتی های حاملگی و لیبر . جنین آبنورمالیتی هایی شامل نارسایی در بررسی های رشد و سلامت جنین ، کاهش وزن مادر یا کاهش حرکات جنین است ، علاوه بر این ، مشارکت بین المللی ، ایالتی و محلی لازم است تا مرگ و میر شیرخواران کاهش یابد و این امر را می توان از طریق افزایش سطح سواد ، فرهنگ اجتماعی و رفتارهای شخصی و جمعی که بر مرگ و میر دوره پری ناتال موثر است ، محقق نمود.

منطقه ای کردن سرویس های سلامتی

بررسی عوامل خطر و ارزیابی سریع به عنوان بخش مهمی از مراقبتهای پری ناتال می باشد . وضعیتهای مرتبط با مورییدیته و مرگ و میر پره ناتال می تواند قابل پیشگیری یا درمان باشد یا به سرویس های تخصص بالاتر ارجاع داده شود . همه تسهیلات و مراقبتهای پری ناتال برای حاملگیهای پرخطر توسعه نمی یابد . بنابراین منطقه ای نمودن سرویس های سلامت مطرح می گردد . این سیستم تسهیلاتی را در منطقه جغرافیایی سازماندهی و مراقبتهایی را با سطوح مختلف ارائه می نماید .

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سونوگرافی های بارداری می توانید با مرکز رادیولوژی و سونوگرافی دکتر سیف در ارتباط باشید یا به آدرس اینستاگرام دکتر مراجعه کنید .
شماره های تماس مرکز سونوگرافی دکتر سیف : 88553310

 

مراقبتهای خاص مامایی ، توسط افراد خاص مراقبتهای مادری-جنین ، انجام می گیرد که این مراقبتها شامل در دسترس قرار دادن تست های ژنیتیکی و مراقبتهای پیشرفته جنینی و مدیریت مشکلات جدی مادر و جنین است .

چه مادرانی به مراقبتهای خاص نیاز دارند؟

معیارهایی که برای مراقبتهای پایه در نظر گرفته می شوند، شامل مراقبت برای همه افرادی است که به عنوان پرخطر در بیمارستان پذیرش شده اند و باید به یک سطح بالاتر ارجاع داده شوند که شامل توانایی انجام سزارین در عرض 30 دقیقه پس از تشخیص ، در دسترس بودن خون و فرآورده های خونی ، در دسترس بودن رادیولوژی ، بیهوشی و سرزویسهای آزمایشگاهی در عرض 24 ساعت ، در دسترس بودن مراقبتهای نوزادان و پست پارتوم و امکانات احیای نوزادان ، امکانات برای انتقال نوزادان ، ویزیت خانواده و جمع آوری اطلاعات و بازیابی می باشند.

بیمارستان های خاص شامل تجهیزات لازم برای مراقبت از مادران و نوزادان پرخطر است و علاوه بر آن تثبیت نوزادان بیمار قبل از انتقال ، مراقبت از نوزادان پره ترم با وزن 1500 گرم و بیشتر برعهده این مرکز می باشد .

دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی ، سونوگرافی ، سی تی اسکن و MRI عضو انجمن رادیولوژی ایران رادیولوژی دیجیتال – OPG یا پانورکس دیجیتال ، تک دندان یا پری اپیکال و بایت وینگ دیجیتال(DDR)- سونوگرافی کالر داپلر

پاسخ

هشت − 4 =

مدت زمان مطالعه ۳ دقیقه